Kaip tapti nagų technika ir greitai sulaukti klientų: 6 patarimai sėkmingai

Ar norite išmokti profesionaliai daryti nagus, bet nežinote, nuo ko pradėti? Ar nerimaujate, kad tapsite nagų technika, užtruks amžių? Na, nustokite dabar pabrėžti. Jei tikrai aistringai darote nagus ir esate nuoseklūs, rezultatai pateiks greičiau, nei jūs manote. Norėdami padėti jums pradėti savo svajonių karjerą, suapvalinome 6 patarimus, kaip greitai tapti nagų techniku. Jūs ketinate išmokti patobulinti savo amatą, surinkti nagų salonų įrangą ir sukurti ištikimą klientų grupę. Pradėkime, ar ne?

1. Raskite nagų kursus internetu

Jei norite pritraukti klientus ir paversti juos lojaliais klientais, turite tapti sertifikuotu nagų techniku, kad potencialūs klientai pasitikėtų jumis. Bet ką daryti, jei šiuo metu dirbate ar studijuojate visą darbo dieną, ir jūs tiesiog negalite pritaikyti nagų technikos mokyklos į savo tvarkaraštį? Išbandykite nagų kursus internete - gausite visas reikalingas žinias per laiką, kuris jums yra patogiausias.

Patarimas: Ieškokite užsiėmimų, kuriuose galite ne tik išmokti pritaikyti akrilo ir gelio nagus, bet ir ten, kur išmoksite palepinti klientus ir valdyti savo verslas. Svarbiausia, įsitikinkite, kad kursuose yra praktinės patirties, todėl galite įdėti tai, ko išmokote praktikoje.

Baigę kursus, galite arba dirbti prie nagų salono, arba tapti mobiliuoju nagų techniku ​​- atsižvelgiant į tai, kas geriau tinka jūsų gyvenimo būdui!

2. Surinkite nagų salono reikmenis

Jei įstojate į nagų mokyklą ar internetinius kursus, turėtumėte gauti pagrindinius nagų salonų reikmenis. Nors jų pakaks pradžiai, jūs jau turėtumėte pradėti rinkti papildomus nagų reikmenis ateičiai, kad įsitikintumėte

  • Išbandykite skirtingus prekės ženklus . Tai, kas tinka kai kuriems nagų technikams, nebus jums tinkami, todėl jums reikia skirti laiko ir išbandyti skirtingus nagų rinkinius Norėdami rasti labiausiai mylimą. Kuris veda mus į kitą patarimą.
  • Nepirkite visko vienu metu . Iš pradžių jums gali kilti pagunda išbandyti visus blizgesius, gelius, akrilo miltelius ... ir viskas gerai, tačiau įsitikinkite, kad nepakenkiate savo piniginei. Išmintingiausias dalykas yra nusipirkti tik nagų salonų reikmenis, kuriuos žinote, kad per ateinančius porą mėnesių naudosite savo klientams. Priešingu atveju jums gali būti daugybė nagų technikos blizginimo priemonių ar nagų dailės aksesuarų, kurių jums nereikia.
  • Sekite tendencijas . Įsitikinkite, kad esate sekdami tendencijas Kai perkate nagų lakus ir nagų dailės reikmenis . Reikia idėjų? Pabandykite slinkti per „Pinterest“! Labiausiai mėgstamos nuotraukos visada rodomos puslapio viršuje, todėl jūs ne tik galėsite rasti naujausias nagų dizaino tendencijas, bet ir žinosite, kuriems žmonėms patinka labiausiai. Tai labai padės nuspręsti, kokius nagų salonų reikmenis tikrai verta nusipirkti.

Patarimas : Rekomenduojame išbandyti „ Shellac “madinga bandomoji pakuotė . „Shellac“ apdovanojimus pelnę nagų lakai yra žinomi dėl savo nepaprastos kokybės be lusto. Šiame nagų lako starterio rinkinyje yra visi būtiniausi produktai, nuo kurių reikia pradėti. Jei neturite UV lemputės, galite gauti vieną Čia .

3. Tobulinkite savo amatą

Nagų techniko kursai suteiks jums puikią pradžia pradėti savo nagų technikos karjerą, tačiau tai tik pradžia. Norėdami įsitikinti, kad esate žaidimo viršuje, turite nuolat tobulėti. Čia yra keli naudingi patarimai, kaip tapti sėkmingu nagų techniku:

  • Žiūrėkite „YouTube“ vaizdo įrašus. Tai gali atrodyti šiek tiek tingus, tačiau nustebsite, kiek galite išmokti „YouTube“! Čia yra tik to, ko galite išmokti:

Kaip padaryti žvelgtą prancūzišką manikiūrą: