6 puošnios gelio nagų idėjos 2018 m. Pavasariui ir vasarai

2017 gelio nagų tendencijos buvo susijusios su neigiama erdve, senos gero prancūziško manikiūro variacijos ir blizgučiai. 2018 -ieji turi visa tai ir dar daugiau. Meilės gėlių išvaizda? Jie yra. Metalinių akcentų gerbėjas? Jie vis dar dirba! Mėgaukitės eksperimentuoti su juostelėmis? Pirmyn! „Enails.EU“ grožio specialistai suapvalino 6 įspūdingiausius gelio nagų idėjas šiam pavasariui ir vasarai. Pažvelkite ir mokykitės iš mūsų patarimų!

Tendencijos nagų spalvos

Remiantis „Vogue “, dešimt spalvų tendencijų 2018 m. Pavasariui & amp; Vasara yra:

  • levandos;

  • ultra violetinė;

  • rapture rose;

  • mėlynas dangus;

  • Nile Green;

  • karinė žalia;

  • pienas baltas;

  • šokoladas rudas;

  • geltona;

  • pomidorų raudona.

Kaip matote, pavasaris & amp; Vasaros spalvos eina dviem priešingomis kryptimis ir tai reiškia, kad yra pasirinkimas visiems! Jei labiau įsitraukiate į ryškias spalvas, atrodysite madingai su savo nagais, nudažytais geltona arba „ LightBlue “nagų dizainas su žandikaulio mėlynais tonais. MĖGSTA tuos žalius atspalvius? Pirmyn! Nėra visiems tinkamo vieno dydžio, todėl šie metai yra tokie puikūs dėl tendencijų nagų spalvų. Dabar, kaip juos naudoti norint sukurti stulbinantį gelio nagų dailę?

metaliniai nagai

Geros naujienos visiems galliams, kurie mėgsta tą šaltą, blizgantį išvaizdą - metalinės medžiagos vis dar yra madingi ir gerai dera su ryškiomis spalvomis. Galite žaisti su įvairiausiomis gelio nagų dailės idėjų spektru - nuo atskirų juostų, skirtų minimalizmo mėgėjams, iki pilnų metalinių sluoksnių tiems, kuriems jų gyvenime reikia šiek tiek drąsos.

metaliniai krekai

Atlikite šiuos veiksmus, kad gautumėte kreko nagų efektą:

  • dažų pagrindo spalva ir leiskite jai išdžiūti;

  • ant viršaus tepkite vieną „Crackle“ sluoksnį;

  • Eksperimentas su skirtingo storio programomis - tai suteiks skirtingus įtrūkimų efektus.



Žiūrėkite šį žingsnis-by-žingsnio pamoka Norėdami gauti daugiau informacijos apie tai, kaip gauti šią išvaizdą:

metalinės juostelės


Jei jums patinka metaliniai nagai, verčiau imtis minimalistinio išvaizdos, pabandykite pridėti metalines juosteles ant savo gelio nagų, užuot uždengę visą nagą metaline spalva. Pvz., Auksinės juostelės puikiai atrodys ant paėmimo rožių gelio nagų. Juosteles galite pridėti bet kokiu norimu būdu - ant visų ar kai kurių nagų, atsižvelgiant į jų spalvą. Be to, galite gaminti įvairias geometrines formas - vaizduotė neturi jokių apribojimų!

Žiūrėkite žingsnis po žingsnį Kreditas: „Pinterest“ Kreditas: „Pinterest“

ombre gelio nagai

norėčiau išbandyti „Outombre“ nagų meną? Tai vis dar madinga ir lengviau pasiekti, nei atrodo! Pažiūrėkite patys šis vadovėlis :

Mes siūlome naudoti oranžinis gelio lakas Dėl gyvybingo ombre nagų dizaino arba pasukite nagus mėlyną vandenyną šviežiam

vasaros žvilgsnis!

Kreditas: „Pinterest“ Kreditas: „Pinterest“

gėlių nagų menas


Gėlių modeliai vis dar yra madingi 2018 m. Pavasarį ir vasarą! Apimkite 60 -ųjų hipių vibe su romantiškomis gėlėmis madingoje rožlių rožėje, levandose ir daugelyje kitų spalvų.


kreditas: pinterest

žiūrėti a žingsnis po žingsnio pamoka Kaip sukurti sudėtingą gėlių nagų tiesų dizainą:




kreditas: „Pinterest“

Ar norėtumėte išbandyti nagų dailės, kad būtų sukurti abstraktūs gėlių modeliai? Žiūrėkite šis vadovėlis ir išmokti gauti madingus nagų dizainus naudojant šių metų spalvą - Ultra Violet.

nuogas gelio nagai

Geriau natūralūs nagų dizainai? Nesijaudinkite - nuogų spalvų nagai taip pat yra madingi, ir jie puikiai dera su beveik bet kokia apranga. Patarimas: papuoškite žiedinius pirštus baltais abstrakčiais modeliais, kad gautumėte elegantišką apdailą!




kreditas: Pinterest

minimalistiniai nagų dizainai

Jei siekiate vėsių nagų, pabandykite žaisti su neigiama erdve. Minimalistiniai brūkšniai ir taškai iš tikrųjų yra šiame sezone, ir jie atrodys stulbinančiai dėl šviežių pavasario nagų spalvų, tokių kaip Pilky

balta ir kita pastelinė ar nuogų atspalvių.

Kreditas: „Pinterest“ Kreditas: „Pinterest“

kreditas: Pinterest

tai apie tai, ponios! Nepamirškite apsilankyti mūsų parduotuvėje Norėdami, kad geriausi gelio nagų lakai galėtų atkurti šiuos stulbinančius nagų dizainus. Būkite puošnūs!